Project Description

Pàdel

Pista de pàdel outdoor.

Servei gratuït per als socis (Els menors de 14 anys poden fer ús del servei, sempre i quan estigui acompanyat d’un soci o sòcia major d’edat). Els no socis poden fer ús de la pista, si juguen amb algun soci i previ pagament d’una entrada.

Venta de pilotes disponible.

La reserva de la pista es realitza de manera online.

Com fer la reserva de la pista?

 • 1. Accedeix a l’Àrea Soci

  Identifica’t com amb el teu compte d’internet.

 • 2. Autoritza la teva parella per a poder reservar pista
  La pista de pàdel es reserva amb els noms de dos dels jugadors que compartiran pista i joc. Per això, el primer que un soci ha de fer és autoritzar a la parella de joc o futurs jugadors per a què pugui reservar amb el teu nom. Per fer-ho, hauràs de clicar la pestanya ‘Preferències – Autoritzacions per a reserves”. Hauràs d’introduir el DNI i data de naixement de la teva parella, per a què puguis autoritzar-la. En aquest moment, el jugador que hagis autoritzat podrà reservar pista i jugar amb tu. Per a què tu puguis reservar pista amb aquest jugador, aquest haurà de fer el mateix procediment. Pots autoritzar tants jugadors com vulguis.

  En cas de que el jugador sigui un antic soci, pots introduir directament el seu DNI i data de naixement, ja que hi constarà en la nostra base de dades.

  En cas que el jugador no sigui soci, l’hauràs de donar d’alta directament al Centre d’Atenció al Client. Una vegada donat d’alta, en futurs partits, ja podràs autoritzar-lo via online.

 • 3. Reserva la pista
  Selecciona PISTA DE PÀDEL o NOVA RESERVA PÀDEL i clica el dia i hora en què vols jugar. El sistema t’assenyala les franges lliures en color verd.
 •  4. Selecciona els jugadors
  Podràs seleccionar la teva parella de joc, sempre i quan t’hagi autoritzat prèviament (punt 1). Selecciona un jugador de la llista i clica el botó SEGÜENT.
 • 5. Confirmació de la reserva
  L’última pantalla és la confirmació de la reserva de la pista de pàdel. En cas de voler anul·lar la reserva, clica la pestanya de ‘LES MEVES RESERVES’. Et sortiran totes les activitats programades (activitats dirigides i pàdel) i anul·la la pista.