Nou sistema de control d’accés mitjançant polsera 

Com funciona?

El nou sistema per accedir a la instal·lació es realitzarà mitjançant una doble lectura de l’empremta digital: primer, a través d’una polsera de proximitat-que serà de propietat del soci/sòcia i que contindrà la seva empremta digitalitzada-, i posteriorment pel reconeixement de la impressió del dit sobre el lector-el que permetrà confirmar la identitat del soci/sòcia-.

Per sortir de la instal·lació, el soci/sòcia també s’haurà d’identificar, només, però, passant la polsera pel lector del torn de sortida.

Perquè aquest canvi?

Aquestes noves mesures de control d’accés es prenen per:

  • Adaptació legal: adequar-se a la nova normativa contemplada en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), amb la que les dades biomètriques s’eleven a dades personals de caràcter “especialment protegides”. D’aquesta manera, les dades biomètriques dels socis ja no estaran emmagatzemades a la base de dades del Club, sinó que quedaran gravades a la polsera, essent propietat exclusiva del soci/sòcia.
  • Millora del control d’accessos: en disposar d’un nou torn de sortida, adaptat al nou sistema d’identificació amb polsera, permetrà que el Club tingui un control d’aforament més rigorós i en temps real, i millorar la seguretat.

Com puc aconseguir les polseres de proximitat?

Les polseres de proximitat, disponibles en diferents mides per adaptar-se a la mida del canell de qualsevol persona, són de silicona i resistents a l’aigua. Del 15 d’octubre de 2019 al 31 de gener de 2020, el Club obre un període per a la gravació de l’empremta a la polsera,. Un tràmit de poc més d’1 minut, que es realitzarà al Centre d’Atenció al Soci. Per a evitar aglomeracions, el soci/sòcia haurà de demanar dia i hora a través del botó “Demana cita” que trobaràs a la detra de la web.

Quan s’implantarà definitivament el canvi de Sistema d’accés?

Durant el període del 15 d’octubre de 2019 al 31 de gener de 2020, els socis/sòcies seguiran accedint a la instal·lació de manera habitual, fins a nou avís.

Té algún cost pel soci?

No, durant el període de canvi, la polsera serà lliurada al mateix moment de la gravació de forma totalment Gratuïta.
Serà a partir de l’1 de febrer de 2020, però, que la polsera passarà a tenir un cost de 3€.

Recomanacions.

En la mesura del possible, concertar la cita el més aviat, per a no que no es concentrin les peticions a darrera hora.