Loading...
Tràmits2017-11-09T16:25:19+01:00

Tràmits

Reobertura del servei de bar-cafeteria!

El bar-cafeteria del Club Natació Granollers va reobrir les portes el 4 d’abril per donar servei a tots/es els/les socis/es, abonats/des, esportistes del club, i usuaris/es externs.

L’horari és de 7:00 h del matí a 20:00 h de la tarda entre setmana oferint servei de cafeteria i menú del dia; i de 8:00 h a 15:00 h tots els dissabtes. L’horari del cap de setmana es pot veure modificat en funció de les competicions esportives que es facin a les instal·lacions del Club Natació Granollers.

La gran novetat és que la nova gestió de bar-cafeteria s’especialitzarà a oferir menús saludables, plens de sabor i nutrients. L’oferta gastronòmica inclou una varietat d’opcions healthy per complaure tots els paladars.

El nou servei del bar-restaurant comptarà amb l’opció take away per als menús.

El menú diari i totes les novetats es comunicaran a través del canal d’Instagram del Club Natació Granollers.

Per a més informació:

  • Telèfon: 930 271 578
  • Correu: rocaumbertbar@gmail.com

Fer esport en grup contribueix positivament al benestar psicològic

Apuntar-se a les activitats dirigides del Club pot ser una excel·lent manera de millorar la teva salut i condició física, així com de gaudir d’altres avantatges.

Aquí tens deu motius per considerar-ho:

1.Motivació i responsabilitat: Les activitats dirigides ofereixen una estructura i un horari definit, el que pot ajudar a motivar-te a exercitar-te de manera regular i a mantenir-te responsabilitzat del teu compromís amb el programa d’entrenament.

2.Varieat i diversió: Les activitats dirigides inclouen molta varietat d’exercicis i formats. Això et permet explorar i provar diferents tipus d’exercici, mantenint l’entrenament interessant i divertit.

3.Instrucció professional: Les activitats dirigides estan impartides per instructors professionals i qualificats, que proporcionen orientació, correccions i motivació durant la classe, assegurant-te que realitzis els exercicis de manera segura i efectiva.

4.Comunitat i suport: Participar en activitats dirigides pot connectar-te amb altres persones amb interessos similars en la salut i el fitness, creant una sensació de comunitat i suport mutu.

5. Desafiament físic: Les activitats dirigides poden oferir un desafiament físic adaptat al teu nivell de condició física i objectius personals, ajudant-te a millorar la teva resistència, força, flexibilitat i condició cardiovascular.

6. Control de pes: Les activitats dirigides, poden ajudar a cremar calories i a millorar la composició corporal, contribuint al control del pes i a la pèrdua de greix corporal.

7. Millora de la salut cardiovascular: Les activitats dirigides com el Cycling, l’AeroDance i el CremaGreixos poden millorar la salut cardiovascular, augmentant la resistència cardíaca i la capacitat pulmonar.

8. Millora de la flexibilitat i la postura: Classes com les de Ioga, Correcció Postural o Core+Estiraments poden millorar la flexibilitat muscular, la mobilitat articular i la postura corporal, reduint el risc de lesions i millorant el benestar general.

9. Reducció de l’estrès i millora de l’estat d’ànim: L’exercici físic en general, incloent les activitats dirigides, pot ajudar a reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim mitjançant la producció d’endorfines i altres neurotransmissors associats al benestar.

10. Assoliment d’objectius personals: Participar en activitats dirigides et pot ajudar a assolir els teus objectius personals de condició física, ja sigui millorar la resistència, millorar la composició corporal, aprendre nous moviments o simplement mantenir-te actiu i saludable.

En resum, apuntar-se a les activitats dirigides al Club pot proporcionar una gran varietat d’avantatges per a la salut i el benestar, incloent-hi motivació, diversió, instrucció professional, suport comunitari, millora de la condició física i el benestar emocional, entre altres.

Go to Top