Loading...
Festa dels Esportistes 20192019-10-04T11:37:45+01:00

Presentació dels 550 esportistes de les seccions esportives del CNG per a la temporada 2019-20

El Club Natació Granollers va presentar, el passat divendres 27 de setembre, els prop de 550 esportistes de la seccions esportives de natació, waterpolo, natació artística i gimnàstica artística masculina i femenina, en el marc de la tradicional Festa dels Esportistes que es va celebrar al pavelló municipal de ‘El Parquet’. Un acte que és el punt de trobada anual de les seccions i amb el que es dona el tret de sortida a la nova temporada 2019-20.

Els atletes van desfilar pel parquet, davant la mirada de familiars i amics que van omplir el pavelló per a donar la benvinguda a una nova campanya i a conèixer les novetats que es presentaven per aquest any. I entre els esportistes, es va reconèixer a aquells que la temporada passada van estar convocats per a participar en competicions internacionals amb la selecció espanyola de diferents categories (absoluta, júnior i infantil): les nedadores d’artística Abril Conesa, Mireia Hernández, Martina Coronado, Judith Calvo, Clàudia Julià, Valeria Parra i Regina Casino; a la nedadora Estel Xuan Galo; i a les gimnastes Berta Pujadas i Etna Abella.

A la Festa no hi van faltar paraules d’empenta, orgull, agraïment i coratge per la comunitat esportiva (esportistes, tècnics, famílies…) per part de la Junta Directiva, presidida per Eduard Escandell, i de l’alcalde, Josep Mayoral, així com dels regidors Núria Maynou i Àlex Sastre. També es va agrair el suport a la tasca esportiva, educativa i social del Club per part dels patrocinadors (Ferrer&Ojeda, Nutrisport, Viatges Tejedor, Turbo i La Mútua de Granollers), i dels col·laboradors d’aquest esdeveniment (Ajuntament de Granollers, Gran Centre, Hotel Atenea, GM Integra, Joan Diaz Auditors, Comercial Vila Vila Ford, Estabanell Energia, Bergar Gràfiques, Cambridge School, Ara So i Herbes del Portalet).

Un acte que es va obrir amb l’actuació inestimable dels Xics de Granollers amb un pilar amb el que va desplegar la samarreta del Club i fent pinya amb esportistes del CNG, com a símbol d’unitat, de treball en equip, d’integració, d’esforç i de compromís… valors que es comparteixen amb el Club. I es va tancar amb la foto de família amb tots els esportistes del CNG de la temporada 2019-20.

Finalment, ja podeu reviure la Festa fent click al botó següent i decarregar-vos les fotos que més us agradin.

Go to Top