< Tornar

Cursets de natació adults

L’Escola de Natació per a adults del Club Natació Granollers ofereix tres nivells d’aprenentatge, des d’aprendre a nedar fins a millorar la tècnica de la natació i la forma física.

 

INICIACIÓ

Aquest curset permet establir un primer contacte amb el medi aquàtic, per a proporcionar seguretat i perdre la por a l’aigua, així com per aprendre a nedar aplicant la tècnica adequada per a coordinar els moviments i la respiració.

45 minuts
+16 anys

PERFECCIONAMENT

Amb aquest curset de natació es millora la tècnica i la coordinació dels diferents estils, així com les habilitats aquàtiques i la condició física.

45 minuts
+16 anys

Natació de rendiment

El Club Natació Granollers posa a l’abast dels socis i abonats la possibilitat d’entrenar en grup, de forma pautada sota la supervisió d’un entrenador qualificat i amb experiència, per poder competir a competicions d’Aigües Obertes.

CNG SWIMMING TEAM

El Club Natació Granollers disposa d’un grup d’entrenament de natació amb l’objectiu de preparar la temporada d’aigües obertes, on es participa a diverses travesses establertes per l’entrenador.

60 minuts
+16 anys

Es tracta d’una planificació per a tota la temporada i no es centra només en una travessa en concret com s’havia fet anteriorment. Els entrenaments es duran a terme en funció de la planficació de l’entrenador on tindrà en compte el moment de la temporada i la càrrega deguda a les competicions realitzades.

Per a +info visita la pàgina del CNG Swimming Team!

Comparteix!

Consulta horaris i tarifes