< Tornar

Cursets de natació infantil

L’Escola de Natació Infantil compta amb en tres nivells de cursets de natació, diferenciats per l’edat madurativa dels nens, i on realitza un treball dinàmic i divertit per tal d’assolir l’autonomia en el medi i aprendre les tècniques de la natació.

Cadascun dels tres nivells es divideix en diferents subgrups per a treballar progressivament tots els objectius i habilitats aquàtiques, començant pels més bàsics com la flotació, respiració, propulsió, desplaçaments i lliscaments i seguint amb els salts, equilibris, girs, immersions i llançaments i recepcions, fins a arribar a treballar les diferents habilitats aquàtiques per poder iniciar-los en els diferents esports aquàtics, com la natació, natació sincronitzada, waterpolo i salvament aquàtic.

NIVELL 1

En aquest curset de natació es treballen les habilitats aquàtiques per aconseguir que els nens i nenes passin a ser completament autònoms en el medi, pel que es realitza un treball per assolir la supervivència aquàtica.

45 minuts
2-5 anys

NIVELL 2

Aquest nivell de curset de natació es treballa per a què els nens i nenes millorin la tècnica, les diferents habilitats aquàtiques i la coordinació de moviments.

45 minuts
5-15 anys

NIVELL 3

En aquest curset de natació es treballa per a perfeccionar la tècnica i coordinació dels estils i habilitats amb l’eina de l’entrenament, i s’introdueix als nens i nenes en els diferents esports aquàtics: natació, natació sincronitzada, waterpolo i salvament aquàtic.

45 minuts
8-15 anys
Loading...

Consulta horaris i tarifes dels cursets

DESCARREGA’T LA INFO