CONDICIONS DE COMPRA DE PRODUCTES DE NUTRICIÓ PER A SOCIS

El Club Natació Granollers (CNG) posa a la seva disposició un servei de compra online que li permetrà comprar alguns dels articles disponibles al nostre Club.

A continuació, adjuntem les condiciones generals de venda que regulen la compra de productes a través d’aquesta Pàgina Web. En aquest sentit, amb l’ús d’aquesta Pàgina Web dóna la seva conformitat a les següents Condicions Generals de Venda. No obstant, si té algun dubte de les mateixes, pot posar-se en contacte amb el nostre servei d’Atenció al client.

 

 1. Les nostres dades

Les següents condicions regulen la venda dels productes presentats en aquesta Pàgina Web per la societat:

– CLUB NATACIÓ GRANOLLERS

– C/ Lluís Companys 8, 08401 Granollers

– C.I.F.: G-08.500.670

– Telf.: 93.870.45.99

– E-mail: comunicacio@cngranollers.org

Club inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives amb el núm. 2698 del 22-9-83.

 

 2. Contracte

2.1. Disponibilitat del servei

En realitzar una comanda en http://serveisonline.cngranollers.org/ assegura que és major de 18 anys.

Els productes oferts es distribueixen exclusivament en el Club. Les persones físiques que es podran beneficiar del servei de compra online d’aquesta Pàgina han de ser socis/es del Club Natació Granollers i una vegada realitzada la comanda online, hauran de passar pel Centre d’Atenció al Client del Club a recollir-ho personalment.

2.2. Garanties de compra

Els articles oferts en aquesta Pàgina Web són una selecció de complements nutricionals i compleixen els requisits de qualitat i garantia que els productes de venda de l’empresa Multipower Ibérica S.L.U.

Resta sota responsabilitat del comprador, fer un ús responsable del producte seguint les indicacions del fabricant. No utilitzar el producte sense consultar el prospecte del mateix.

2.3. Procediment de la compra

  1. Els articles que es desitgin adquirir hauran de ser seleccionats i afegits al cistell de compra, fent clic sobre la icona corresponent.
  2. El cistell de compra contindrà la referència de l’article seleccionat, el seu nom, la quantitat i el preu, en la divisa corresponent (impostos inclosos).
  3. Per realitzar la compra es requeriran les dades personals de l’usuari, les quals seran incorporades a la nostra base de dades amb l’objectiu de poder processar la comanda i de facilitar la realització de noves compres a través de la Pàgina Web. Les dades personals proporcionades pels usuaris seran tractades segons l’establert a la nostraPolítica de Privacitat. L’usuari podrà accedir, en tot moment, a les dades personals facilitades i a la informació de les comandes realitzades. CNG recorda als usuaris que cal indicar les dades personals amb total exactitud per evitar confusions o incidències en el/s article/es adquirits.
  4. Una vegada omplerta l’ordre de compra, i abans de l’acceptació de la comanda, es presentarà a l’usuari un resum de la comanda identificant l’article adquirit, el seu preu total i cada un dels conceptes detallats, per a què l’usuari confirmi el mateix mitjançant clic al botó amb l’expressió ‘Pagar’.

Les compres podran ser pagades mitjançant targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard i American Express). No s’admetran altres formes de pagament que les específicament previstes en les presents condicions de venda. Pels pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, a temps real a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent, una vegada s’hagi comprovat que les dades comunicades per l’usuari són correctes.

Confirmada la transacció, es comunicarà a través de la mateixa Pàgina Web la confirmació de la compra, per a què l’usuari pugui venir al Club i recollir-ho passades 24 hores de la realització de la comanda.

2.4. Disponibilitat dels productes

La disponibilitat dels productes estarà subjecte a stock.

Si en el moment de l’emissió de la comanda detectem que no hi ha existències d’algun dels productes als nostres magatzems, CNG informarà al client d’aquest fet mitjançant correu electrònic. El comprador pot continuar amb la comanda i esperar l’arribada del producte desitjat o cancel·lar la compra.

CNG intentarà localitzar el producte amb el nostre proveïdor, per lliurar-lo en un termini aproximat de 7 a 10 dies. Les dates de lliurament són estimatives, encara que fem tot el possible per mantenir els terminis. En cas de retard en el dia de lliurament, CNG no assumirà cap responsabilitat.

De no ser possible el lliurament, ho notificarem al client immediatament. En aquest cas, l’import de l’article cobra s’abonarà al client en els següents dies, pel mateix mitjà de pagament utilitzat a la compra.

 

3. Preu i pagament

3.1. Pagament i moneda

Els preus d’aquesta Pàgina Web es mostren en Euros.

3.2. Impost Sobre el Valor Afegit

D’acord amb la Llei de l’Impost sobre el Valor Afegit, CNG està obligada a repercutir aquest impost, al tipus vigent de cada moment, a tots els productes lliurats.

3.3. Formes de pagament

El Club únicament acceptarà pagaments realitzats amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard o American Express).

3.4. Seguretat en el pagament

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, CNG utilitza sistemes de pagament segurs d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Per al pagament amb targetes Visa, MasterCard i American Express, CNG únicament accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) com a protocol internacional 3D Secure, que es distingeix pels distintius Verified by Visa, MasterCard SecureCode i American Express Safekey.

El CES és una iniciativa amb el principi bàsic de garantir la seguretat en les transaccions per Internet. En realitzar el pagament a través de la passarel·la de pagament segur, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit estigui activada per CES. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la mateixa, que sol·licitarà que autoritzi l’operació mitjançant un codi personal d’autentificació. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autentificació. En cas contrari, la transacció serà denegada. Contem a més, amb el certificat de seguretat de transaccions online SSL de GeoTrust.

Com a mesura complementària al sistema de “Pagament Segur” i amb l’objectiu de col·laborar en la prevenció del frau a través d’Internet, CNG es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades per al client així com adoptar les mesures que estimi oportunes (inclosa la cancel·lació de la comanda) per a què la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figurin a la comanda.

3.5. Límit de compra

CNG no permet la compra de productes CNG per a la seva posterior revenda.

 

4. Lliurament

Per recollir la comanda, l’usuari ha de presentar-se a les instal·lacions del CNG i identificar-se amb el seu DNI i la documentació de la comanda.

Els clients tindran 7 dies per recollir la seva comanda en el centre. En cas de no recollir-lo, CNG no pot assegurar que el producte estigui disponible.

 

5. Política de canvis i/o devolucions

5.1. Condicions de canvis i/o devolucions

Si una vegada rebuda la compra del client, aquest no queda satisfet, CNG li permet canviar l’article adquirit o retornar-ho en un termini de 14 dies naturals des de la data de recepció de la comanda, sempre i quan el/s producte/es es trobi intacte, segellat, complet i dins el seu envàs original. No s’admetrà cap paquet que presentin signes d’haver estat danyat o alterat. Així, per motius de seguretat i higiene, CNG no podrà acceptar canvis o devolucions de productes utilitzats, oberts o danyats.

Per exercir el seu dret a devolució, el client haurà de posar-se en contacte amb el nostre Centre d’Atenció al Client. El client haurà d’especificar la comanda i la descripció del/s producte/es a retornar. El reemborsament es realitzarà a través del mateix mètode de pagament original. El termini màxim per a la devolució mitjançant targeta de crèdit és de 30 dies.

El client haurà de tenir en compte que, si el producte que desitja retornar estava associat a una campanya promocional i la seva compra va permetre incloure un producte addicional gratuït en la comanda, haurà de retornar tots dos productes, el de compra i el gratuït. Ambdós productes hauran de complir amb els criteris de devolució mencionats anteriorment.

Un pack format per diversos productes, només es pot retornar en la seva totalitat. Per això, si el client desitja retornar un producte adquirit com a part d’un pack, haurà de procedir a la devolució de tots els productes inclosos en aquest pack.

No s’accepten devolucions de productes incomplets, danyats, amb signes d’haver estat utilitzats o sense envàs i/o etiquetat original.

5.2. Canvis i/o devolucions

El client haurà de retornar el/s producte/es per sol·licitar el reemborsament corresponent. El procés complet de devolució es descriu detalladament en l’apartat anterior.

5.3. Dret de desistiment

El client té dret de desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment expirarà al cap de 14 dies naturals del dia en el qual el client adquireixi els béns. El dret de desistiment no es podrà exercir en cas que el producte hagi estat obert, sense precinte o utilitzat, ni amb signes d’haver estat danyat o alterat, per motius d’higiene i salut.

Per exercir el dret de desistiment, és necessari notificar-nos la decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal o per correu electrònic).

Per complir amb el termini de desistiment, només és necessari que la comunicació relativa a l’exercici d’aquest dret sigui enviada abans del venciment del termini corresponent.

Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment, retornarem al client tots els pagaments rebuts de la compra, sense cap demora indeguda i, en tot cas, a més tardar 14 dies naturals a partir de la data en la qual se’ns va informar de la decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mètode de pagament empleat pel client en la transacció inicial. En tot cas, no hi haurà cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

El CNG podrà retenir el reemborsament fins a haver rebut els béns.

El client haurà de retornar o lliurar directament els béns sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, a més tardar en el termini de 14 dies naturals a partir de la data de comunicació de la seva decisió de desistiment del contracte. El termini es considerarà finalitzat, si efectua la devolució dels béns abans que hagi finalitzat aquest termini.

Per poder procedir a la devolució dels béns, el client haurà de retornar els béns gratuïtament al Centre d’Atenció al Client del Club Natació Granollers.

5.4. Reemborsament

Una vegada rebut el/s producte/s, CNG verificarà que estiguin en bon estat i procedirà al reemborsament de l’import en el mateix mètode de pagament utilitzat a la compra.

El termini per al reemborsament pot oscil·lar entre 2 i 12 dies laborals, des que la devolució es rebuda en les nostres instal·lacions. Una vegada verificat l’estat dels articles retornats, s’informarà al client via correu electrònic.