Loading...
Normatives2019-02-07T13:28:42+01:00

Normatives

Festival Gimnàstica Artística 2024

Per què has d’anar a una sessió de fisioteràpia sense estar lesionat?

Anar al fisioterapeuta no només és beneficiós quan tens una lesió, sinó que també pot ser útil per a mantenir una bona salut i prevenir lesions futures.

Aquí tens uns quants motius per considerar-ho, tinguis una lesió o no:

Prevenció de lesions: El fisioterapeuta pot ajudar-te a identificar patrons de moviment incorrectes o desequilibris musculars que poden conduir a lesions en el futur. Mitjançant exercicis de correcció i orientació sobre tècniques de moviment adequades, poden ajudar-te a prevenir lesions.

Millora del rendiment esportiu: Encara que no tinguis una lesió, un fisioterapeuta pot ajudar-te a millorar el teu rendiment esportiu mitjançant l’optimització de la teva biomecànica, l’augment de la força i la flexibilitat, i la millora de la coordinació i l’equilibri.

Gestió de dolor crònic: Si pateixes de dolor crònic, sigui causat per una lesió o una altra condició, un fisioterapeuta pot ajudar-te a gestionar i reduir el dolor mitjançant tècniques com massatges, estiraments, exercicis per enfortir i teràpia manual.

Millora de la postura: Un fisioterapeuta pot ajudar-te a millorar la teva postura i prevenir problemes relacionats amb la postura com dolors de coll o d’esquena. Amb exercicis específics i educació sobre hàbits posturals saludables, poden ajudar-te a mantenir una postura correcta.

Rehabilitació després de cirurgia: Si has estat sotmès a una cirurgia, un fisioterapeuta pot ajudar-te en el procés de recuperació, proporcionant-te exercicis i tractaments per restaurar la funció i la força en la zona afectada i reduir el temps de recuperació.

En resum, anar al fisioterapeuta pot ser beneficiós per a qualsevol persona, ja sigui que tinguis una lesió específica o no. Poden ajudar-te a millorar la teva salut i el teu benestar general mitjançant la prevenció de lesions, la millora del rendiment físic, la gestió del dolor i la millora de la postura, entre altres beneficis.

10 motius per considerar apuntar el teu fill al CNG Campus d’Estiu

L’arribada de l’estiu és una oportunitat per als nens de gaudir de noves experiències i aprendre de manera divertida. Una opció popular per als pares és inscriure els seus fills en un campus d’estiu.

Aquí tenim 10 motius per als quals podries considerar aquesta opció per al teu fill.

1. Oportunitat d’aprenentatge: Els campus d’estiu ofereixen una àmplia gamma d’activitats i tallers que permeten als infants aprendre noves habilitats i coneixements. Al CNG som especialistes en l’aprenentatge de la natació i diferents habilitats aquàtiques. Els petits i joves aprenen a nedar en un ambient amic, amable i amb diversió assegurada.

2. Foment de ser autònoms: Participar en un campus d’estiu allunya els infants dels seus pares, fent-los responsables de les seves decisions i accions. Això fomenta la independència i l’autonomia. A l’hora de canviar-se sense els pares i veure que saben fer coses que a casa no fan sols, els omple d’autoestima.

3. Foment de la sociabilitat: Els campus d’estiu reuneixen infants de diferents llocs i amb interessos variats, oferint-los l’oportunitat de fer nous amics i amigues, desenvolupar habilitats socials importants com la comunicació i la col·laboració.

4. Estimulació de la creativitat: Els diferents tallers de psicomotricitat fina i manualitats del CNG ofereixen activitats que permeten als nens expressar la seva creativitat.

5. Promoció de l’activitat física: Amb una àmplia gamma d’activitats esportives i jocs a l’aire lliure, els campus d’estiu fomenten l’activitat física i ajuden els infants a mantenir-se actius i saludables.

6. Exploració d’interessos personals: Els nens tenen l’oportunitat de provar activitats noves i explorar els seus interessos personals. Això els ajuda a descobrir passions ocultes i a ampliar els seus horitzons. Durant el mes de juliol, fem tastets d’esports del Club, com waterpolo, natació de competició, natació artística i gimnàstica, amb entrenadors especialitzats de cada secció, on ofereixen beques esportives i els infants poden provar aquests esports, conèixer les seccions esportives i optar a continuar, si és del seu gust.

7. Aprenentatge experiencial: Els campus d’estiu ofereixen experiències d’aprenentatge pràctiques i interactives que ajuden els infants a entendre millor el món que els envolta i a aplicar els seus coneixements en situacions reals.

8. Desenvolupament d’habilitats per a la vida: A més de les habilitats acadèmiques, els infants també aprenen habilitats per a la vida com la resolució de problemes, la comunicació efectiva i la col·laboració en equip, essencials per al seu desenvolupament personal i professional futur.

9. Memòries i experiències significatives: Participar en un campus d’estiu proporciona als infants memòries i experiències que recordaran durant tota la vida, creant vincles i amistats que perduraran en el temps.

10. Supervisió i seguretat: Els campus d’estiu estan supervisats per professionals qualificats i ofereixen un entorn segur i estructurat on els nens poden gaudir de l’estiu amb tranquil·litat i seguretat.

Apuntar el teu fill al campus d’estiu pot ser una decisió beneficiosa per al seu creixement i desenvolupament. Amb una àmplia gamma d’activitats i tallers, l’opció de fer nous amics i les experiències inoblidables, el campus d’estiu ofereix una manera divertida i enriquidora de passar l’estiu.

Reobertura del servei de bar-cafeteria!

El bar-cafeteria del Club Natació Granollers va reobrir les portes el 4 d’abril per donar servei a tots/es els/les socis/es, abonats/des, esportistes del club, i usuaris/es externs.

L’horari és de 7:00 h del matí a 20:00 h de la tarda entre setmana oferint servei de cafeteria i menú del dia; i de 8:00 h a 15:00 h tots els dissabtes. L’horari del cap de setmana es pot veure modificat en funció de les competicions esportives que es facin a les instal·lacions del Club Natació Granollers.

La gran novetat és que la nova gestió de bar-cafeteria s’especialitzarà a oferir menús saludables, plens de sabor i nutrients. L’oferta gastronòmica inclou una varietat d’opcions healthy per complaure tots els paladars.

El nou servei del bar-restaurant comptarà amb l’opció take away per als menús.

El menú diari i totes les novetats es comunicaran a través del canal d’Instagram del Club Natació Granollers.

Per a més informació:

  • Telèfon: 930 271 578
  • Correu: rocaumbertbar@gmail.com

Fer esport en grup contribueix positivament al benestar psicològic

Apuntar-se a les activitats dirigides del Club pot ser una excel·lent manera de millorar la teva salut i condició física, així com de gaudir d’altres avantatges.

Aquí tens deu motius per considerar-ho:

1.Motivació i responsabilitat: Les activitats dirigides ofereixen una estructura i un horari definit, el que pot ajudar a motivar-te a exercitar-te de manera regular i a mantenir-te responsabilitzat del teu compromís amb el programa d’entrenament.

2.Varieat i diversió: Les activitats dirigides inclouen molta varietat d’exercicis i formats. Això et permet explorar i provar diferents tipus d’exercici, mantenint l’entrenament interessant i divertit.

3.Instrucció professional: Les activitats dirigides estan impartides per instructors professionals i qualificats, que proporcionen orientació, correccions i motivació durant la classe, assegurant-te que realitzis els exercicis de manera segura i efectiva.

4.Comunitat i suport: Participar en activitats dirigides pot connectar-te amb altres persones amb interessos similars en la salut i el fitness, creant una sensació de comunitat i suport mutu.

5. Desafiament físic: Les activitats dirigides poden oferir un desafiament físic adaptat al teu nivell de condició física i objectius personals, ajudant-te a millorar la teva resistència, força, flexibilitat i condició cardiovascular.

6. Control de pes: Les activitats dirigides, poden ajudar a cremar calories i a millorar la composició corporal, contribuint al control del pes i a la pèrdua de greix corporal.

7. Millora de la salut cardiovascular: Les activitats dirigides com el Cycling, l’AeroDance i el CremaGreixos poden millorar la salut cardiovascular, augmentant la resistència cardíaca i la capacitat pulmonar.

8. Millora de la flexibilitat i la postura: Classes com les de Ioga, Correcció Postural o Core+Estiraments poden millorar la flexibilitat muscular, la mobilitat articular i la postura corporal, reduint el risc de lesions i millorant el benestar general.

9. Reducció de l’estrès i millora de l’estat d’ànim: L’exercici físic en general, incloent les activitats dirigides, pot ajudar a reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim mitjançant la producció d’endorfines i altres neurotransmissors associats al benestar.

10. Assoliment d’objectius personals: Participar en activitats dirigides et pot ajudar a assolir els teus objectius personals de condició física, ja sigui millorar la resistència, millorar la composició corporal, aprendre nous moviments o simplement mantenir-te actiu i saludable.

En resum, apuntar-se a les activitats dirigides al Club pot proporcionar una gran varietat d’avantatges per a la salut i el benestar, incloent-hi motivació, diversió, instrucció professional, suport comunitari, millora de la condició física i el benestar emocional, entre altres.

La importància de menjar saludable

En un món en constant evolució, on les opcions alimentàries són tan diverses i abundants, és essencial comprendre l’impacte profund que té la dieta en la nostra salut i benestar. Menjar saludable no només és una qüestió de mantenir un aspecte físic saludable, sinó que també té un impacte crucial per a la nostra salut al llarg dels anys. A continuació, analitzem sis motius principals pels quals és vital prioritzar una alimentació saludable i equilibrada.

1. Millora la salut física: Una dieta equilibrada, rica en fruites, verdures, hortalisses, cereals integrals, proteïnes magres i greixos saludables, proporciona a l’organisme els nutrients essencials i necessaris per funcionar de manera correcta. A part, una alimentació saludable pot ajudar a prevenir malalties cròniques com l’obesitat, la diabetis tipus 2, patologies cardiovasculars i alguns tipus de càncer.
2. Millora l’eficiència de l’energia: Consumir aliments amb un alt valor nutricional ajuda a mantenir estables els nivells de glucosa en sang, el que es tradueix en una font d’energia constant al llarg del dia. Els aliments ultraprocessats solen anar carregats de sucres refinats, reduir-ne el consum o evitar-lo pot ajudar a prevenir altes dosis de glucosa en sang que s’emmagatzemen en forma de greix i provoquen un descens de l’energia.
3. Millora el sistema cognitiu: No només l’aspecte físic treu beneficis d’una dieta saludable, sinó que també el cervell i el sistema cognitiu en surten reforçats. El consum d’aliments rics en antioxidants, àcids grassos omega-3 i altres nutrients essencials pot millorar la concentració, la memòria i el funcionament cognitiu en general. Els podem trobar en aliments com els peixos blaus, fruits secs, llavors, fruites i verdures.
4. Manteniment de pes: Mantenir un pes saludable és clau per a la prevenció de malalties i el benestar general. Una alimentació equilibrada, juntament amb l’exercici regular, pot ajudar a controlar el pes i prevenir l’obesitat, que és un factor de risc important per l’aparició de diverses malalties cròniques.
5. Promoció del benestar emocional: Existeix una connexió innegable entre el que mengem i com ens sentim emocionalment. Consumir una dieta equilibrada i variada pot ajudar a estabilitzar l’estat d’ànim i reduir el risc de trastorns com la depressió i l’ansietat.
6. Augmenta l’esperança de vida: Molts estudis han demostrat de forma sòlida que seguir una dieta saludable millora la salut en qualsevol etapa de la vida. Reduir la ingesta de greixos saturats, sucres refinats, proteïnes d’origen animal i altres aliments poc saludables, pot disminuir el risc de malalties cròniques i millorar l’esperança de vida.

Protegit: Dimecres 27 de Març de 2024 – Setmana Santa

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

Protegit: Dimarts 26 de Març del 2024 – Setmana Santa

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

Protegit: Dilluns 25 de Març de 2024 – Setmana Santa

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

Celebrem el Dia de la Dona al Club Natació Granollers

Divendres, 8 de març, vam celebrar el Dia de la Dona fent diferents activitats, dirigides a socis/es, abonats/des i esportistes de totes les edats a les nostres instal·lacions.

Un centenar de socis i abonats van participar en aquesta jornada especial al club on vam comptar amb una xerrada de nutrició, dues masterclass; una d’Aerodance i un altre de Yoga, a més d’un taller de defensa personal.

Des del club també es va facilitar un mural perquè socis, abonats i esportistes poguessin deixar els seus missatges de suport.

En definitiva, va ser una excel·lent jornada en què vam riure, ballar, cantar, i compartir moments de desconnexió fent allò que més ens agrada… esport!

Protegit: Benvinguda. Campus Setmana Santa

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

28122023 Assemblea Ordinària 2022-2023

Protegit: NADAL: Divendres 5 Gener 2024

El contingut està protegit amb contrasenya. Per veure’l, introduïu la contrasenya a continuació:

Visita als infants de l’àrea de pediatria de l’Hospital General de Granollers

Com a gran novetat d’aquest any, el Club Natació Granollers, ha visitat als infants de l’àrea de pediatria de l’Hospital General de Granollers. El CNG ha comptat amb la presència de Marta Vila, membre de la junta directiva del club, i d’un esportista i un tècnic/a de cada secció. Per part de la secció de waterpolo han assistit el cap de secció Rafa Calopa, i el jugador del primer equip masculí Jan Ruiz; la directora tècnica Muriel Escalé, i el nedador Jordi Caceres, per part del Coraplax CN Granollers de la secció de natació artística; l’entrenador Miguel Gil, i el nedador Marcos Gil, integrants de la secció de natació; i pel que fa a la secció de gimnàstica artística, han estat presents la cap de secció, Eli Valle, i l’entrenadora i esportista Berta Pujadas.

Durant les visites, els esportistes han compartit estones molt emotives amb tots els infants, també han entregat joguines i peluixos, repartint alhora somriures, il·lusió i alegria, una teràpia excel·lent per a aquests nens i nenes.

Es tracta d’una iniciativa solidària que organitza el Club Natació Granollers per primera vegada. La possibilitat de veure, parlar i conèixer en primera persona als infants, ha suposat un moment d’extraordinària emoció i alegria per als esportistes del club, i un moment de distracció per tots aquests infants i joves que passen per un moment difícil en les seves vides en aquestes dates nadalenques.

Descàrregues

File Description Date added File size
pdf Codi ètic 2 octubre, 2018 11:43 am 0 B
pdf Protocol de prevenció detecció i abordatge assetjament i abús sexual 6 febrer, 2019 2:58 pm 0 B
Go to Top