Diumenge 14 de juliol de 2019

El proper diumenge 14 de juliol, el Club Natació Granollers serà una de les més de 600 piscines de Catalunya que tornarà a col·laborar amb la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ que, arribant a la seva 26a edició, organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per donar suport a les més de 7.500 persones a Catalunya, afectades per aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura.

De 10 h a 14 h, El Club organitza a la piscina exterior de 50 metres l’activitat lúdico-esportiva en la què es comptabilitzaran els metres nedats pels socis i usuaris en suport amb les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. Els participants rebran un diploma acreditatiu. A les 12 h es farà una crida per a què tots els socis i usuaris es llencin a l’aigua a la plegada, en un salt conjunt i simultani en totes les piscines adherides a la campanya, com a acció de reconeixement a una malaltia que pels seus símptomes i les seves formes variables molts cops és invisible.

Tanmateix, i durant tota la setmana, ja es pot adquirir al Club material de la campanya: tovalloles, necessers, bosses, llibretes i samarretes amb disseny de Ignasi Blanch. O bé fer aportacions voluntàries a través d’una guardiola, que són altres maneres de mullar-se per la malaltia. Tots els fons recaptats en aquest 26è aniversari, es destinaran als infants amb esclerosi múltiple, en què cada any són diagnosticats entre 3 i 10% nous casos.