A l’espai CNG CrossHIIT hi trobaràs una estructura de crosstraining marca O’LIVE juntament amb tota l’equipació de material necessari per portar a terme entrenaments de força de tipus crosstraining, entrenaments més funcionals i treball en supensió amb elements específics com el TRX.

També hi trobaràs la nova equipació de Stairmaster HIIT, 4 elements cardiovasculars, per realitzar entrenaments intervàl·lics d’alta intensitat de tipus HIIT per millorar la teva resistència cardiovascular, velocitat, agilitat i força, a més, d’impactar positivament en la millora de la teva composició corporal afavorint la reducció de greixos.

Horaris

DillunsDimartsDimecresDivendres
6:15h (Raúl)9:15h (Raúl)6:15h (Raúl)
9:30h (Raúl)10:00h (Raúl)
20:15h (Iker)

* Les sessions amb la nova modalitat de “Moviments Olímpics” son els divendres al matí amb el Raúl.

Tipus d’entrenaments

CrossHIIT Training

CrossHIIT Training

És un entrenament explosiu de tipus metabòlic que combina diferents tipus d’entrenament, en intervals de temps d’entre 30 i 90 segons, de crosstraining i HIIT respectant els períodes de recuperació establerts entre sèries.

.

.

Suspension Training

Suspension Training

Entrenaments de 30-45’ de força i resistència basat en la realització d’exercicis en suspensió gràcies un element anomenat TRX. Aquest permet sostenir mans o peus en un punt d’anclatje per tal d’incrementar la dificultat del treball suportant el pes del teu propi cos.

.

NOVETAT! Moviments Olímpics

MOVIMENTS OLÍMPCS

És un entrenament enfocat a la millora de la tècnica i l’execució dels moviments olímpics d’halterofília utilitzats en WODs de CrossHiit.

.

.

.

.

Cross Training

Cross Training

És un entrenament d’alta intensitat de força màxima i resistència muscular basat en la combinació de diferents disciplines i mètodes d’entrenaments, com l’halterofília,  la gimnàstica i l’entrenament funcional amb exercicis multi-articulars que t’ajudaran a guanyar massa muscular i reduir greixos.

HIIT Training

HIIT Training

Sessió de 30 minuts d’entrenament en intervals d’alta intensitat combinant el nou circuit cardiovascular i d’altres exercicis funcionals, pliomètrics… alternant sèries curtes de treball de màxima intensitat amb períodes de recuperació per tal d’accelerar el metabolisme en les hores posteriors a l’entrenament.

Preus

SOCIS/ESABONATS/DES
1 SESSIÓ/SETMANA22,05 €25,36 €
2 SESSIONS/SETMANA35,28 €40,57 €
3 SESSIONS/SETMANA42,34 €48,69 €
MATRÍCULA16,54 €19,02 €

Instal·lacions i equipaments

No et van bé els horaris? Vine quan a tu et vagi millor! I si vols, pots fer-ho acompanyat.

Demana el teu…

Pla a mida

SOCI (Primer mes)

38,33€

SOCI (mesos addicionals)

36,41€

ABONAT (Primer mes)

44,07€

ABONAT (mesos addicionals)

41,87€

o contracta el teu Entrenador Personal