Viu el Carnaval al CNG!

Al Club Natació Granollers volem celebrar el carnaval amb tots vosaltres, i és per això que us proposem venir disfressats els propers dies del 18 al 21 de febrer i participar al concurs de disfresses! A més a més, podreu gaudir de les activitats dirigides habituals amb un tó molt més festiu!

No donis la nota! Vine disfressat!

BASES DEL CONCURS  

 1. Del 18 al 21 de febrer, vine disfressat i fes-te una foto al nostre photocall situat al hall del Club.
 2. Per participar cal que pengis les fotos a Instagram o Facebook amb les etiquetes (hashtags) #cngcarnaval durant els dies 18 a 21 de febrer de 2020, dies en què estarà el photocall situat al hall del Club.  
 3. Les fotos poden ser individual o de grup, i poden sortir socis i no socismajors de 16 anys. 
 4. Cal que siguis seguidor o seguidora de @cngranollers a l’Instagram si la penges a aquesta xarxa o de la pàgina de Facebook del Club Natació Granollers en cas de penjarla en aquesta altra xarxa. 
 5. Cada concursant hi pot participar amb tantes fotografies com desitgi. 
 6. Recorda que per a què la teva foto pugui participar al concurs, cal que el teu perfil sigui públic. Si no, no podrem veure la teva participació.
 7. A partir del 24 de febrer, el jurat escollirà les fotografies finalistes en funció del seu valor artísticidentificatiu i genuí de la festa. El jurat estarà format per cinc treballadors del Club Natació Granollers, fent els seus noms públics en el moment de donar a conèixer els guanyadors 
 8. La foto guanyadora es fara pública als perfils de Instagram, Facebook i Twitter de Club Natació Granollers, i el guanyador rebrà la notícia mitjançant un comentari a la imatge del seu perfil 
 9. Un cop s’hagi notificat el veredicte, la persona o persones de la foto guanyadora hauran de facilitar-nos les seves dades personals i de contacte per tal que els hi sigui lliurat el premiAquesta petició es farà en privat per la xarxa en la qual s’ha participatdirectament a l’usuari que hagi penjat la foto. 
 10. Les persones participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs , perquè les puguin utilitzar per promocionar la festa i per publicar-les a la web i xarxes socials per a la difusió de la mateixa festa.  
 11. Els organitzadors del concurs es reserven el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri 
 12. El premi pel guanyador o guanyadors serà  un val de 6€/persona (fins a un màxim de 5 persones) a descomptar a serveis i abonaments del Club Natació Granollers. (Els articles no estan inclosos)
 13. Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’ús d’Instagram i Facebook.