FAQ’s

 • Sala de Fitness: cita prèvia obligatòria de dilluns a divendres, de 17:00h a 21:00h 
 • Piscina interior: cita prèvia obligatòria dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 17:00h a 21:00h; els dissabtes de 9:00h a 13:00h.
 • Piscina exterior per al nado: cita prèvia obligatòria de dilluns a divendres de 15:00h a 21:00h. 

Les reserves, sigui per activitat, instal·lació o servei, es realitzaran a través de l’Àrea de soci a la pàgina web (en cas de dificultat, per telèfon al 938704599). Els socis i sòcies, i abonats i abonades que disposin d’usuari i contrasenya activa podran escollir el seu horari d’entrenament sempre que l’aforament ho permeti.

PASSOS A SEGUIR:

 1. Entrar  a www.cngranollers.org
 2. Anar a “Àrea d’Usuari” (extrem superior dret de la pantalla)
 3. Anar a “Accés Usuari” (extrem superior dret de la pantalla)
 4. Introduir dades:
  1. Usuari: DNI sense la lletra
  2. Clau d’accés: any de naixement (4 digits)
 5. Seleccionar quin tipus de reserva es vol fer

Per tal d’afavorir la rotació i permetre l’ús de la instal·lació al màxim número de persones, l’espai serà reservable per blocs de 30 minuts.

Un màxim de 7 activitats dirigides a la setmana.

I un màxim de 4 blocs de 30min per dia (total de 2h/dia), sense limitació en el nombre de dies.

Éssent independents les reserves d’activiat dirigida i les d’espai.

Sí. Tota reserva pot ser anul·lada i/o modificada fins a dues hores abans de l’inici de la sessió.

Els socis i abonats que no es presentin a una activitat reservada seran penalitzats amb 3 dies sense poder realitzar noves reserves.

Es podrà accedir a la instal·lació fins a 15 minuts abans de l’inici de la primera activitat reservada. Una vegada passat aquest temps, l’entrada quedarà bloquejada i s’aplicarà la penalització de 3 dies sense poder realitzar noves reserves.

Una vegada s’accedeix a la instal·lació, mitjançant la polsera de proximitat. Per motius de seguretat i higiene, queda anul·lada la doble identificació per empremta digital.

IMPORTANT:

S’ha d’accedir a la instal·lació durant els 15 minuts previs a la reserva i validar la sortida de la instal·lació 30 minuts un cop finalitzat el temps de reserva d’espai o activitat. De la mateixa manera i per tal d’alleugerir els fluxos de circulació, es podrà accedir a l’espai reservat fins a 10 minuts abans i sortir-ne fins a 15 minuts després de la reserva (imporant tenir-ho en compte també en el torn d’accés a fitness)

No sortir dins del termini establert comportarà una penalització de 3 dies sense poder realitzar noves reserves.

No. Tota activitat ha de ser
reservada prèviament. A més a més, recorda que un cop finalitzada la reserva, cal validar la sortida durant els 30 minuts posteriors per tal de no ser penalitzat.

No. Es pot romandre a la instal·lació sempre que el temps entre la finalització d’una reserva i l’inici de la següent sigui com a màxim 30min. Si el temps és superior, s’ha de sortir de la instal·lació i tornar a entrar per validar tant la sortida com l’entrada.

A TENIR EN COMPTE: L’horari de la instal·lació preval sobre qualsevol reserva d’espai.

RECORDA SEGUIR LA NORMATIVA. Entre tots ho aconseguirem! (revisa-la AQUÍ)