Important victòria la que va regalar l’equip absolut del Club Natació Granollers a la seva afició, imposant-se al CN Sant Feliu, rival directe, i que li ha permès escalar fins al 5è lloc de la Primera Divisió Estatal. La grada del Club va embogir amb el gol de la victòria, d’Adso Fernández de penal, a nomes 8 segons del final, que va permetre rubricar el 9-8 definitiu.

Va ser un matx complicat i amb molta intensitat, on el Granollers va intentar mantenir-se per davant al lluminós. A l’equador, el 3-1 al marcador va donar embranzida per enfrontar les dues darreres parts. Però a poc més de 3 minuts per a finalitzar, el Sant Feliu va capgirar el resultat amb un 7-8, que va mantenir fins a l’últim minut. Gràcies a un parell d’atacs es va aconseguir empatar i amb el penal guanyar el partit.

I encontre complicat també el de la propera jornada, que enfrontarà el CNG al AR Concepción, segon classificat, que ve de guanyar a domicili al líder, el Rubí, per 9-11. Tot i així, dissabte 20 de gener, els granollerins aniran a totes per a treure un bon resultat a Madrid.