Gran participació dels benjamins del Club Natació Granollers al I Torneig de waterpolo Can Felipa, que el CN Poble Nou organitzava els dies 10 i 11 de juny, en una iniciativa per a fomentar el waterpolo de base. Els granollerins van alçar la copa de 3r classificats, després de vèncer el Premià per un ajustadíssim 3-2.

El CN Granollers va arribar als quarts de final per a enfrontar-se als amfitrions, el CN Poble Nou, davant de qui es van imposar per 1-4. A la semifinal, va perdre per la mínima davant el CN Barcelona (5-4), pel que va haver de disputar la final per al tercer i quart lloc, aconseguint, finalment, el 3r lloc d’aquest torneig que va acabar amb el Barcelona com a campió i el CN Mataró, subcampió.