Gran partit el que va disputar l’equip absolut del Club Natació Granollers a casa, en rebre el CW Màlaga. Amb un contundent 13-6 va signar la tercera victòria de la temporada, mantenint-se en la 8a posició de la classificació de 1a Divisió. Un triomf que dóna molts ànims per afrontar la propera jornada, quan dissabte 2 de desembre a les 18:15h els de Granollers visitin al Rubí, invicte i líder de la categoria.

Davant del Màlaga, els de Pablo Quattrocchio van agafar les regnes del partit, dominant des de l’inici… van saber imposar el seu ritme, amb gran encert en atac i un fort treball defensiu amb un porter que va estar incommensurable. El bon joc granollerí els va permetre col·locar per davant, arribant al final de la primera part amb un 4-0 al marcador. A la represa, el Màlaga va començar a despertar del malson i va poder inaugurar el lluminós… i amb un parcial de 3-4 es va arribar al 7-4 al descans. Superioritat del Granollers, però, va ser la tònica de les darreres parts, amb dos parcials de 3-1, per acabar de rubricar el matx amb el 13-6 definitiu.