El Club Natació Granollers s’ha alçat com a 4t millor club de Catalunya en categoria infantil, després de realitzar un gran paper al Català que va tenir lloc al CN Barcelona del 16 al 18 de desembre. El CNG es va classificar per sota del Barcelona (1r), el Sant Andreu (2n) i el Sabadell (3r), aconseguint pujar en 17 ocasions al podi i sumar un total d’11 mínimes d’Espanya.

Marcel Vigara es va proclamar campió de Catalunya als 100 lliures, amb mínima d’Espanya. A més a més va ser subcampió als 100 esquena i medalla de bronze als 50 lliures, ambdues proves amb mínima. També va fer bronze als 50 papallona i va aconseguir el passi pels Campionats d’Espanya als 200 esquena.

Héctor Morales es va penjar un total de 6 medalles. Or als 50 braça; plata als 100 braça i 400 estils; i bronze als 100 i 50 papallona, i 200 braça. Per la seva banda, Hugo Teixell es va alçar com a subcampió de Catalunya als 50 papallona, i va aconseguir una doble medalla de bronze als 100 i 400 lliures.

Estel Galo va pujar al tercer esglaó del podi dels 100 i 200 papallona, aconseguint mínimes d’Espanya en ambdues proves. A més a més, va assolir una tercera mínima als 200 lliures. Gorka Aguilera també va aconseguir el passi als Estatals pels 200 estils, 100 braça i 400 estils, prova aquesta última on va fer-se amb el bronze. Tanmateix, Gisela González es va classificar en tercer lloc als 100 esquena, també aconseguint la marca que li permet disputar els Campionats d’Espanya.

I precisament aquest Campionat Estatal és el nou objectiu dels nedadors infantils del Club, que ja es preparen per afrontar-lo del 25 al 28 de març a Pontevedra (Galícia).