Gran actuació del Club Natació Granollers a la nova Lliga estatal Iberdrola, de categoria absoluta, que va celebrar la fase classificatòria el passat dissabte 18 de novembre a Salt (Girona), amb la participació de 30 clubs de tot l’Estat. En aquesta fase es classificaven els 24 primers equips per a distribuir-se en tres divisions i són els que participaran a la fase regular. El Club Natació Granollers, va classificar l’equip A a la 1a Divisió i el B a la 3a Divisió.

El CNG A, integrat per Marisol Pérez, Berta Pujadas, Lluna Casanova i Marimar Pérez –totes elles gimnastes del CAR-, van classificar-se en 7a posició, pel què es van guanyar plaça a la 1a Divisió. El CNG B, amb Helena Lucas, Andrea Villarroya, Alba Alguacil, Ona Perxachs i Marina Esteban, van aconseguir la 3a Divisió, en classificar-se en 23a posició.

La fase regular es realitzarà en dues jornades, el 9-10 de febrero i el 20-21 d’abril de 2018. La nova Lliga es tancarà amb la fase final.