L’equip absolut del Club Natació Granollers es va imposar a casa, davant del CN Montjuïc, per 7 gols a 6. Per la mínima, en un partit molt igualat, però que va servir per sumar la primera victòria de la temporada, amb els primers punts que el fan pujar fins al 8è lloc de la taula de Primera Divisió.

Tot i que el parcial de 0-2 va permetre els visitants manar només començar, va ser un partit amb alternatives canviants. Tant és així que a la primera part va finalitzar amb un 3-2, amb els granollerins aconseguint capgirar el marcador. La gran fermesa defensiva d’ambdós equips feia difícil poder convertir els atacs en gol… una dinàmica que, amb el 4-5 a l’última part, els locals van abocar-se a l’ofensiva per a revertir la situació. A poc més d’un minut per al final, Magi Salvà va poder signar el resultat definitiu després d’una magistral jugada col·lectiva.

Aquest dissabte 4 d’octubre, a les 18:15h, els de Pablo Quattrocchio tornen a enfrontar-se a un equip català, a casa de l’Horta.